У поминальні дні доступ до кладовищ обмежать


Державтоiнспекцiя Києва звертає увагу мешканцiв та гостей столицi, що 1-4 травня, у зв'язку з проведенням поминальних днiв, буде введено часткове обмеження в русi автомобiльного транспорту на дорогах, прилеглих до мiських кладовищ.

Таким чином, як повiдомляє Вiддiл зв'язкiв iз громадськiстю УДАI Києва, 1 травня, у недiлю, для забезпечення безперешкодного руху автобусiв i маршрутних таксi до Лiсового кладовища, на вулицi Електротехнiчнiй буде заборонено паркування транспортних засобiв, а вулицю Крайню перекриють для руху приватного транспорту. Виняток буде зроблено лише для громадського i спецiального транспорту.

Також, з 6:00 недiлi спiвробiтники ДАI органiзують безперебiйний рух пасажирських автобусiв до Лiсового кладовища вiд транспортної розв'язки вулиць Кiото та Маршала Жукова, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Також у недiлю буде забезпечено рух автобусiв загального користування вiд станцiї метро "Лiсова" до Пiвнiчного кладовища.

Певнi обмеження в цi днi будуть i на пiд'їздах до Пiвденного, Мiського, Байкового, Лук'янiвського, Старообрядного, Совського, Солом'янського, Шулявського, Мишоловського, Чапаєвського, Пироговського, Святошинського, Братського та Пуща-Водицького кладовищ.

Начальник Державтоiнспекцiї Києва Анатолiй Курiнний зазначає, що пiд час проведення таких масових заходiв, як правило, не уникнути певних обмежень у русi транспорту i тому просить киян з розумiнням поставитися до цього.

В ДАI також рекомендують автолюбителям за можливостi не їхати на кладовища власним транспортом, а скористатися послугами громадського. Для зручностi громадян вiд кiнцевих станцiй метро до кладовищ будуть органiзованi додатковi маршрути.

Також ДАI радить автовласникам врахувати, що в цi днi заїзд приватного транспорту на територiю кладовищ заборонено.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ