Азарову подобається, як ідуть роботи в Києві


Прем‘єр Микола Азаров задоволений темпами робіт, які ведуться у Києві.

Про це він заявив у суботу під час робочої наради щодо проектів розвитку міста Києва та забезпечення фінансування програм розвитку столиці, повідомляє прес-служба уряду.

"Я задоволений темпами робіт, які ведуться на каналізаційному колекторі. Ми впевнені, що ми ці роботи завершимо у цьому році. Я задоволений, як іде будівництво транспортних розв'язок, медичних об'єктів, культурних об'єктів, закладів освіти. Добре ведуться роботи щодо будівництва дитячих садків", - зазначив прем'єр.

"Ми повинні розробити серйозну програму на декілька років, яка включатиме вирішення як загальнодержавних функцій столиці, так і, безумовно, розвиток міста Києва та створення нормальних умов життя для киян", - підкреслив Азаров.

Він додав, що також необхідно зосередити увагу київської влади на ремонті житлових будинків, доріг, утриманні прибудинкових територій, заміні ліфтового господарства та роботі міського транспорту.

"У нас маса серйозних комплексних питань над якими ми зараз повинні працювати та знайти рішення, використовуючи усі можливості, як міста Києва, так і держави", - наголосив глава уряду.

У свою чергу голова КМДА Олександр Попов зазначив, що КМДА завершує розробку Програми стратегічного розвитку міста Києва до 2025 року. "Вона буде презентована киянам, уряду і президенту України напередодні Дня Києва", - сказав Попов.

Крім того, він поінформував, що КМДА завершує розробку Генерального плану розвитку Києва і проситиме уряд затвердити його своєю постановою.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ