Біля Театральної будується компаньйон Фірташа?


 

Координатор Громадської організації "Наша земля" Ігор Гурчик попереджає, що біля метро Театральна буде з торгово-офісним центром, а Андрієвський узвіз без бруківки.

Про це повідомляє прес-служба "За Київ".

Він повідомив, що за будівництвом на Театральній стоїть Вагіф Алієв, якому належить офісний центр "Парус" та певна частина ТЦ "Арена-Сіті". Як відомо, разом з Алієвим співвласником "Мандарин Плаза" та "Парус" є Дмитро Фірташ.

"Біля Театральної Алієв прагне звести чотири поверхи будівлі і це, звісно, ж незаконно. Не кажучи вже про його бажання побудувати базар на Лівому березі", - підкреслив Гурчик.

Гурчик повідомив,  що Алієв намагається звести ринок біля Кафедрального собору Воскресіння Христового Української греко-католицької церкви.

"Кілька разів ми вели переговори з паном Алієвим, де нас намагалися переконати припинити пікети та не заважати будівельникам побудувати базар біля Кафедрального собору, бо це буцім-то законно. Проте це незаконно й суперечить правовим нормам будівництва.

Як бачимо, мороки з владою вистачає, а свідомих людей, які здатні організуватися мало", - заявив він.

Гурчик також наголосив, що зараз конче потрібно вберегти Андрієвський узвіз та художників, які можуть втратити свій мистецький двір.

Як відомо, Андрієвський узвіз із пішохідної мистецько-туристичної зони з історичною бруківкою перетвориться в транспортну артерію з новим покриттям та з кількома додатковими готелями до Євро-2012.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ