У маршрутці побили журналіста


У Києві побили кореспондента журналу "Кореспондент".

Про це повідомляє ГУМВС України в м. Києві.

28.04.2011 близько 18-ї години до чергової частини Дарницького районного управління міліції надійшло повідомлення про те, що в салоні маршрутного таксі побили чоловіка. На місце події одразу ж виїхала районну слідчо-оперативна група.

По прибуттю правоохоронцям стало відомо, що потерпілий працює кореспондентом в одному відомому виданні. Чоловік їхав маршрутним таксі 45 маршруту та помітив, що двоє невідомих намагаються залізти до його рюкзака. Він зробив їм зауваження. Невідомі обурились, що їх помітили.

Між ними виник конфлікт, під час якого один із дебоширів ударив кореспондента, розбивши йому обличчя та окуляри. Потерпілий звернувся по допомогу до пасажирів. А водія попросив, щоб той не відкривав двері та викликав міліцію.

Однак, водій зупинився на зупинці та відчинив двері. Скориставшись нагодою, кривдники вийшли з автотранспорту та скрилися з місця події у невідомому напрямку.

Попередньо у діях невідомих вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ