Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4db989d0a584c/
Українська правда
Київ

Київрада перекроїла бюджет – на кашу і Євро

28.04.2011  18:37


Депутати Київської міської ради ухвалили зміни до бюджету міста Києва на 2011 рік. За таке рішення 28 квітня 2011 року на пленарному засіданні VII сесії Київради VI скликання проголосували 72 депутати.

Так, на виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах", доходи та видатки спеціального фонду бюджету міста Києва збільшуються на 196 млн. 400 тис. грн.

Також, збільшуються доходи та видатки загального фонду у сумі 111 млн. грн. на виконання розпорядження КМУ "Про внесення змін до переліку об'єктів, що фінансуються у 2011 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток".

Додаткові кошти загального та спеціального фондів будуть використані зокрема:

Секретар Київради Галина Герега запевнила, що пріоритетами міської влади були та залишаються збільшення соціальної підтримки мешканців столиці, підвищення рівня їх життя та розвиток культурної сфери Києва.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.