Київрада перекроїла бюджет – на кашу і Євро



Депутати Київської міської ради ухвалили зміни до бюджету міста Києва на 2011 рік. За таке рішення 28 квітня 2011 року на пленарному засіданні VII сесії Київради VI скликання проголосували 72 депутати.

Так, на виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах", доходи та видатки спеціального фонду бюджету міста Києва збільшуються на 196 млн. 400 тис. грн.

Також, збільшуються доходи та видатки загального фонду у сумі 111 млн. грн. на виконання розпорядження КМУ "Про внесення змін до переліку об'єктів, що фінансуються у 2011 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток".

Додаткові кошти загального та спеціального фондів будуть використані зокрема:

  • - Збільшуються видатки на стимулюючи виплати працівникам бюджетних установ соціально-культурної сфери на 120 млн. грн.
  • - Працівникам Київського національного академічного театру оперети будуть встановлені умови оплати праці відповідно до статусу "національний". Працівникам таких закладів встановлюються додаткові коефіцієнти в оплаті праці 2,2-4 та 2-3,7.
  • - Будуть збільшені видатки на функціонування театрів та академічного ансамблю Печерської районної держадміністрації, Київського музично-драматичного театру "Романс", Київського музею російського мистецтва на загальну суму в 763 тис. грн.
  • - На ремонтні роботи доріг будуть виділені додаткові кошти у понад 13 млн. грн.
  • - Також збільшуються видатки на комплекс заходів щодо успішного проведення Турніру УЄФА Євро 2012, а також на автотранспортні послуги.
  • - Збільшуються планові видатки на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.
  • - Також виділяються кошти для харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів Деснянського району у сумі 1,5 млн. грн.

Секретар Київради Галина Герега запевнила, що пріоритетами міської влади були та залишаються збільшення соціальної підтримки мешканців столиці, підвищення рівня їх життя та розвиток культурної сфери Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ