Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4db90cd04ee6f/
Українська правда
Київ

У вихідні Київ атакують байкери

28.04.2011  10:44

Сотні байкерів зберуться у столиці 30 квітня о 10.30 на дніпровській набережній біля пам'ятника засновникам міста Києва і здійснять 45-кілометровий мотопробіг до Парку Київська Русь (с.Копачів, Обухівський район, Київська область).

Про це повідомив представник київського мотоклубу "Skulls MC" Олександр Лєтов у середу на прес-конференції в УНІАН із приводу відкриття сезону у "Парку Київська Русь".

"У цьому сезоні відкриття в Парку буде незвичайним. Ми хочемо організувати мотопробіг. Запрошуємо всіх мотоциклістів, які небайдужі до нашої історії і в яких є бажання приєднатися. Будемо раді всіх бачити, це буде незвичайне видовище. З Парком ми співпрацюємо не перший рік. Наш клуб перейнявся ідеєю відродження величі Київської Русі. Хочемо, щоб наші нащадки не забували свої слов'янські корені. Це - один із наших клубних інтересів", - зазначив Лєтов.

Директор Ліги каскадерів України Назар Майборода зазначив, що Парк - хороша експериментальна база каскадерів і акторів.

"У нас є лицарські сходки на конях. Але ще ніхто не бачив лицарські сходки на байках - сталевих конях. Парк - це чудове місце для росту, для імпровізації акторської, режисерської, трюкової. На цей сезон Ліга каскадерів підготувала близько десяти нових програм, які мають історичне і смислове навантаження. У них є трюки, екшн, щось новеньке - комедійне і серйозне трюкове. Народ не бачив цього", - сказав Майборода.

За словами автора проекту "Парк Київська Русь" Володимира Янченка цей сезон буде відрізнятися ґрунтовно підготовленими фестивалями.

"У минулому році ми зробили рекорд - провели найтриваліший фестиваль у Європі - 15 масштабних заходів світового рівня. У цьому році ми зробили акцент на якість, проведемо 5 великих історико-реконструкторських фестивалів, які будуть відрізнятися насиченістю і більш детальним відображенням життя Київської Русі. Мені приємно, що Київ є тією об'єднуючою силою, місцем, яке єднає Лівий берег і Правий, і Україна з усім світом ", - зазначив Янченко.

Він повідомив, що цього року "Парк" очікує понад мільйон відвідувачів.

"Ми провели благодійну акцію - роздали понад 500 тис. квитків для школярів міста Києва. Заходи будуть цікаві, видовищні і наші гості зможуть для себе знайти все, що потрібно для відпочинку та гарного проведення часу ", - додав Янченко.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.