Влада помітила забагато сміття і погані зупинки


 

27 квітня, в рамках весняного двомісячника, міська комісія з благоустрою обстежила останніх два райони - Святошинський та Солом'янський.

"Із виконання запланованих показників ситуація в цілому змінилася на краще, проте залишається ще ряд недоліків. Звертаю увагу Святошинського району на необхідність у короткий термін ліквідувати навали побутових відходів у приватному секторі. Також прошу посилити роботу щодо укладання угод мешканцями приватної забудови з підприємствами-перевізниками", - зазначив начальник Головного управління контролю за благоустроєм Сергій Садовой, повідомляє сайт КМДА.

За його словами, до служби "Call-центр" з питання незадовільного стану Святошинського району та диспетчерську службу профільного управління надійшло 111 звернень мешканців. Зокрема, кияни скаржаться на незадовільне прибирання прибудинкової території та на необхідність розміщення контейнерів для відходів.

"Щодо об'їзду Солом'янського району, міська комісія виявила суттєві недоліки з утримання дитячих та спортивних майданчиків, а також значну увагу необхідно звернути на зруйноване тверде покриття доріг та міжквартальних проїздів", - додав Сергій Садовой.

Наголосила комісія з проведення весняного двомісячника з благоустрою і на невідповідність сучасним вимогам зупинок міського громадського транспорту.

"Необхідно кардинально міняти, як дизайн конструкцій зупинок, так і підхід до їх утримання. Саме від того, в якому стані знаходяться дороги, тротуари, зупинки, фасади будинків, як освітлюються вночі столичні вулиці та у якому стані перебувають парки та сквери, від всього цього залежить загальний вигляд нашого міста. До закінчення весняного двомісячника залишається два тижні. Прошу активізувати роботу та усунути недоліки, адже благоустрій завжди був "візитівкою" міста», - додав Сергій Садовой.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ