Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4db90069aa084/
Українська правда
Київ

Чижмаря таки облили кислотою через жінку?

28.04.2011  08:51

Слідство у справі заступника губернатора Київської області Юрія Чижмаря, облитого кислотою, підходить до кінця.

Прокурор Києва Анатолій Мельник заявив, що найближчим часом планується завершити розслідування, пише "Сегодня".

"Відпрацьовуються усі версії, і потерпілого, і осіб, що є організаторами і виконавцями цього злочину", - сказав він. Залишилося провести лише деякі слідчі дії.

Як відомо, 16 лютого Юрія Чижмаря облили кислотою недалеко від будинку на вулиці Антоновича. Головною версією правоохоронців була помста через ревнощі: начебто чиновника "замовив" міліціонер Назар Фесун, щоб помститися Чижмарю за "викрадення" дівчини Олександри Пап.

Однак сам чиновник це заперечував і наполягав, що винних потрібно шукати на його колишнім місці роботи в Тернопільській області.

Там Чижмар очолював обласну адміністрацію, і в нього був конфлікт із міліцією і ДАІ. Міліція обвинувачувала його в зникненні коштів, виділених на ліквідацію повені, а також завела справу про перевитрату палива на його службових машинах. Ч

За даними джерел видання у силових органах, слідство усе-таки схилився до любовної версії. Дівчина Чижмаря Олександра зараз перебуває в декретній відпустці і, як кажуть джерела, ніяк не впливає на хід слідства, хоча працює в столичній прокуратурі.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.