Русанівку прибирають лише 3 літні жінки?


Києву терміново необхідно вирішити проблему нестачі прибиральників та сміттєвих баків, поки місто не перетворилося на суцільний смітник.

У цьому переконаний секретар депутатської фракції "Республіка Київ" у Київській міській раді Олексій Давиденко, інформує прес-служба "Республіки Київ".

Початок робочого тижня після свят продемонстрував, що комунальні служби міста не в стані оперативно прибрати парки, сквери та зелені зони Києва від сміття. На думку Давиденка, для цього є дві причини - нестача робочого персоналу та сміттєвих контейнерів.

Давиденко навів приклад мікрорайону Русанівка площею 35 га, усю територію якого прибирають три літні жінки.

"Це абсурд, коли три працівника прибирають територію площею 35 га! Це надзвичайно велике навантаження. Вони фізично не можуть впоратися із таким обсягом роботи! Та ще й за таку мізерну зарплату, як вони отримують - близько 1 тис. 300 грн.", -  обурився О. Давиденко.

Політик закликав керівництво міста та КО "Київзеленбуд" найближчим часом знайти способи розв'язання цієї проблеми, зокрема, і за рахунок підвищення заробітної плати прибиральникам та встановлення додаткових сміттєвих контейнерів
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ