БЮТівець хоче Сафарі в Києві


Депутат від фракції БЮТ-Батьківщина Олександр Бригинець заявляє, що в Києві необхідно створити міський природній парк.

Про це він заявив під час зустрічі з головним архітектором Києва Сергієм Целовальником, повідомляє прес-служба Бригинца.

"У нинішньому зоопарку повинні залишитися тільки ті тварини, перебування яких припустиме у діючих вольєрах. Там може розвиватися розважальна складова: пізнавальні центри, каруселі, майданчики. Що ж стосується великих тварин і тих звірів, для яких наш клімат прийнятний - їх можна переселити в міський природний парк, де б вони могли перебувати в умовах близьких до природних", - сказав депутат.

Таким чином, за його словами, кияни змогли б спостерігати за мігруючими чередами кіз, оленів, лосів, зубрів, за стрибучими зайцями й іншими недоступними для нинішніх киян видовищами.

"Певен, що це місце відпочинку стало б улюбленим для киян", - сказав Бригинець.

У свою чергу головний архітектор навіть запропонував місце, де може бути зведений парк - на незабудованій території Виставки досягнень народного господарства (ВДНГ), де лісопаркова територія займає більш 300 га.

"Поки це тільки ідея. Безумовно, перш ніж переступати до реалізації проекту, вона повинна пройти випробування громадською думкою", - сказав Бригинець.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ