Столичні пожежники перевірили всі міські церкви


Державний пожежний нагляд Києва перевірив протипожежний стан 118 культових споруд, у яких відбудеться святкування Великодня у ніч з 23 на 24 квітня.

Таке рішення було прийняте, щоб попередити можливі надзвичайні ситуації, повідомляє прес-служба МНС.

В результаті перевірок наглядовці виявили у задіяних спорудах 1 тисячу 548 порушень правил пожежної безпеки. По всіх зауваженнях були складені відповідні приписи.

Працівники МНС звернули особливу увагу на справність електромереж, відповідність шляхів евакуації, наявність в приміщеннях первинних засобів пожежогасіння, системи автоматичної пожежної сигналізації, а також джерел внутрішнього та зовнішнього водопостачання.  

Напередодні святкування Великодніх свят Головне управління МНС у Києві звертається до священнослужителів та настоятелів церков подбати про їх належний протипожежний стан, забезпечити виконання заходів, запропонованих у приписах Державного пожежного нагляду, провести додаткові інструктажі з питань пожежної безпеки з відповідальними працівниками.

Також рятувальники закликають всіх прихожан бути пильними при використанні відкритого вогню на Великдень і дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ