На День Києва влаштують книжковий ярмарок та парад духових оркестрів



Фото velokiev.com

У рамках святкування Дня Києва у Мистецькому Арсеналі вперше відбудеться Міжнародний фестиваль-ярмарок "Книжковий Арсенал".

Про це заявив заступник голови КМДА Леонід Новохатько, повідомляє прес-служба мерії.

Він повідомив, що на киян та гостей міста чекатиме літературний фестиваль нового формату, в якому візьмуть участь близько 100 найкращих українських та світових видавництв.

У Мистецькому Арсеналі будуть представлені найцікавіші видання про Київ та видання урбаністичної літератури.

Серед гостей ярмарку організатори очікують побачити не лише популярних письменників, а й відомих журналістів-публіцистів, фотографів та митців.

Свою згоду взяти участь у ярмарку висловили представники Франції, Німеччини, Італії, Швеції, Нідерландів, Великобританії, США та Росії, повідомили в прес-службі КМДА.

Новохатько розповів, що на ярмарок також запрошена легенда італійського дизайну, яка очолює відоме ательє Fornaseiti Барнаба Форназетті. Вона презентуватиме історію ательє та розкішно ілюстровану монографію, що вийшла у видавництві Rizzoli.

Крім того, сюрприз приготували і для шанувальників музики. Вперше, у рамках проведення "Київських літніх музичних вечорів" упродовж двох святкових днів на естраді Міського саду Центрального парку культури і відпочинку відбудеться парад духових оркестрів за участю 6 відомих колективів та 20 провідних солістів.

Серед них такі знані колективи, як Заслужений академічний зразково-показовий оркестр Збройних Сил України, Національний академічний духовий оркестр України, Київський академічний муніципальний духовий оркестр, Біг-Бенд військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України та ін.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ