У Києві зросла кількість аварій за участю мото- і велотранспорту


З настанням теплих днів на столичних дорогах почастішали дорожні пригоди за участю водіїв двоколісного транспорту. Так, лише 19 квітня на дорогах столиці зареєстровано чотири дорожні пригоди за участю велосипедистів та мотоциклістів, повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

Близько 16.00 на вулиці Братиславській, 50 у Деснянському районі не змогли розминутись "Lexus RX 350" та мотоцикл "Honda", внаслідок чого постраждав 20-річний мотоцикліст.

Він опинився в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та перелом ключиці.

О 17.50 на проспекті Перемоги,33 у Шевченківському районі легковик скоїв наїзд на 25-річного велосипедиста. З закритою травмою грудної клітини його також було доставлено до лікувального закладу.

У Солом'янському районі о 20.30 на перехресті Червонозоряного проспекту та вулиці Кайсарова зіткнулось відразу чотири транспортних засоби: "Skoda Superb", "Mazda CX-7", "CHEVROLET Impala" та мотоцикл "Suzuki DL650АК7".

Внаслідок цієї пригоди водій автомобіля "Skoda" отримав низку травм, а мотоцикліст загинув.

Приблизно через годину на площі Перемоги не змогли поділити дорогу "Toyota Fortuner" та мотоцикл "Suzuki SV650S". Мотоцикліста з закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини та живота також доставлено до лікарні.

Хто і якою мірою винен у всіх цих дорожніх пригодах з'ясовує слідство. Однак у ДАІ звертають увагу, що в переважній більшості випадків серйозні травми в першу чергу отримують водії двоколісного транспорту.

Тому Державтоінспекція радить цій категорії водіїв бути уважними, обережними та дотримуватись правил дорожнього руху.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ