Герега: якщо й голосувала за незаконні рішення, то більш не буду



Фото надане прес-службою Київради
Новообраний секретар Київради Галина Герега заявляє, що навіть якщо й голосувала за незаконні рішення, то надалі такого робити не буде.

Про це вона заявила під час прес-конференції у середу, коментуючи заяви БЮТ-Батьківщини про те, що Герега голосувала за протиправні рішення, зокрема й за незаконне виділення землі.

"Якщо, може, з мого боку були допущені помилки, я їх не збираюся повторювати. Звичайно, на помилки треба звертати увагу, я непричетна до цього. У своїй роботі я не збираюсь допускати такі грубі помилки, порушення", - сказала вона.

Герега додала, що розуміє, що перед міськрадою стоять великі завдання, тому "зал не повинен бути поділений на опозицію і на більшість".

"Ми повинні займатись господарською діяльністю, приймати зважені рішення. Я не підведу ні киян, ні депутатів", - сказала новообраний секретар.

Вона додала, що наступне засідання відбудеться 28 квітня і на ньому розглянуть ті питання, які планувалося розглянути на сесії 14 квітня, але які були перенесені.

"Питання щодо зміни складу комісій на цій сесії розглядатись не буде. Такого в планах нема. Також зараз недоречно піднімати питання про якийсь перерозподіл керівних посад в комісіях", - сказала Герега.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ