Працівника "Київенерго" судитимуть за прорив теплотраси



Фото kiev.svidomo.org
Прокуратура Оболонського району Києва закінчила розслідування та скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням працівника Теплоенергетичного управління № 4 "Житлотеплоенерго" компанії "Київенерго" у службовій недбалості, що призвело до смерті людини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Вказана подія набула неабиякого суспільного резонансу, оскільки вперше внаслідок прориву теплових мереж у столиці померла людина.

"У ході досудового слідства встановлено, що обвинувачений не вжив всіх необхідних заходів для ліквідації технологічного порушення роботи теплової мережі районної котельні "Мінське шосе", хоча зобов'язаний був це зробити. Як наслідок, крізь асфальтне покриття в яму з гарячою водою, яка утворилась внаслідок промоїни через пошкодження теплової мережі, провалилася жінка", йдеться в повідомленні.

Як відомо, в кінці жовтня 69-річна Галина Чухліб провалилася під асфальт, коли поверталася з роботи. Причиною трагедії став прорив комунікації.

Гаряча вода підмила ґрунт під асфальтом у десяти метрах від під'їзду. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка згодом померла у реанімації.           

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ