"Парк Київська Русь" відкриває новий сезон


Центр культури та історії "Київська Русь" 30 квітня відкриває новий сезон, повідомляє прес-служба центру.

На відкритті глядачі побачать прекрасну гру театру, виступи каскадерів та незабутнє вогняне шоу.

Кожен бажаючий зможе взяти участь у цікавих активних іграх та конкурсах, вперше на території "Парку Київська Русь" буде презентований захоплюючий музичний конкурс "Барабанне коло".

Крім цього на території працюватимуть різноманітні локації: середньовічний тир (стрільба з луку, метання ножів та списів), катання на конях, середньовічна костюмерна, музей озброєння, дитячий майданчик та інші.

Також на честь відкриття сезону у "Парку Київська русь" відбудеться урочистий мото-парад: більш ніж 200 мотоциклів проїдуть 45 км. від Києва Сучасного (збір о 10.00 на Дніпровській Набережній біля пам'ятника засновникам Києва) до Києва Стародавнього (с. Копачів).

Крім того, байкери представлять у Парку надзвичайну шоу-програму: байкерські  конкурси, силові конкурси, виставка унікальних мотоциклів (кастомів), показові виступи майстрів бойових мистецтв, бармен-шоу, благодійний аукціон.

За словами організатора проекту Володимира Янченка, цього року програму відпочинку у "Київській Русі" збагатили тематичними вихідними: свято коваля, врожаю, день випускника, день молоді, свято моди та краси, сімейні вихідні та просто активний відпочинок на свіжому повітрі.

Перший масштабний історичний фестиваль - "Київська Русь XIII ст." відбудеться 21-22 травня.

18-19 червня пройде міжнародний фестиваль "Лицарство XV ст. - Штурм фортеці".

Традиційний фестиваль "Билини Стародавнього Києва - IX-XI ст." має відбутися 27-28 серпня.

24 та 25 вересня пройде фестиваль "Гості Стародавнього Києва - XV ст.". 

Останнім з великих заходів стане міжнародний лучний турнір "Стріла Стародавнього Києва" - його проведуть 8 жовтня.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ