Довгий депутатам вже не потрібен. Можуть засідати і без нього


Депутати збирають підписи за проведення пленарного засідання Київради.

Про це сказав голова депутатської фракції "Республіка Київ" Денис Москаль, повідомляє прес-служба.

"За ініціативою депутатів зараз проводиться збір підписів за проведення пленарного засідання Київради. Нагадаю, що пленарне засідання Київради може скликатись на вимогу третини депутатів. Переконаний, що до кінця дня необхідні підписи будуть і ми зможемо найближчим часом провести пленарне засідання, не виключено, що навіть завтра", - наголосив Москаль.

Він висловив переконання, що проведення пленарного засідання за ініціативою третини депутатів зможе нормалізувати роботу Київради.

"Скликання сесії - це абсолютно не політичне питання. Більше того, політикою займається сам секретар Київради Олесь Довгий, який уже впродовж півроку не може нормально організувати роботу Київради. Натомість, лише маніпулюючи депутатами, захищає власні інтереси і постійно переносить пленарні засідання", - підкреслив  Москаль.

Депутат переконаний, що причиною скасування пленарного засідання Київради, запланованого на 14 квітня стали побоювання Довгого втратити посаду.

"Очевидно, Олесь Довгий відчув, що крісло під ним захиталося, оскільки значна кількість депутатів незадоволені його роботою. І в Київраді уже вистачає голосів, щоби відправити його у відставку. Розуміючи це, Довгий і вирішив не проводити сьогоднішню сесію", - підсумував депутат.

Як відомо, після того, як заплановане на 14 квітня засідання міськради було скасоване, у ЗМІ з'явилдася інформація про те, що Довгий у вівторок нібито полетів до Швейцарії - радитися з мером Леонідом Черновецьким, як бути далі.

Однак згодом прес-секретар Довгого повідомила, що секретар Київради і Києві і погоджує з головами депутатських фракцій дату наступного засідання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ