Справу Індила направили на дорозслідування


13 квітня Деснянський райсуд Києва направив на додаткове розслідування кримінальну справа за обвинуваченням співробітників Шевченківського райуправління Києва у перевищенні повноважень та службовій недбалості при затримання студента Ігоря Індила, який загинув у РУВС.

Про це повідомив адвокат батьків загиблого студента Олександр Збруцький, пише Обком з посиланням на "Українські новини".

"Суд вирішив повернути назад прокуратурі Києва на додаткове розслідування", - сказав Заруцкий.

За його словами, суд встановив, що потрібно провести оперативно-розшукові заходи для з'ясування певної інформації, зокрема про одного зі свідків.

Адвокат відзначив, що в такий спосіб суд завершив розгляд справи на даному етапі.

Як відомо, у грудні 2010 року суд відхилив клопотання Заруцького про спрямування справи на додаткове розслідування.

У травні 2010 року студента Індила вночі доставили у Шевченківське РУВС, де на ранок хлопця знайшли мертвим. ГУ МВС у Києві назвало причиною смерті Індила закриту черепно-мозкову травму, яку він одержав нібито після падіння з ліжка через сильне алкогольне сп'яніння.

Наразі дільничного інспектора 1-го територіального відділу Шевченківського райуправління Києва Сергія Приходька обвинувачують у перевищенні службових повноважень, а старшого інспектора-чергового частини цього управління Сергія Коваленка в службовій недбалості при затримання студента.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ