У Попова знайшли, хто вирішуватиме проблеми столичних базарів


Найближчим часом у столиці буде створено Київську міську Асоціацію ринків, яка вирішуватиме найбільші проблеми базарів міста.

Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема, Асоціація вирішуватиме питання прискорення вирішення питань землекористування, прискорення погоджень проектування, реконструкції та будівництва об'єктів на території приватних ринків та впорядкування прилеглих до ринків території і звільнення їх від несанкціонованих МАФів.

"Ми вже доручили районам створити спеціальні комісії з виявлення і попередження появи об'єктів несанкціонованої торгівлі та опрацювати питання щодо закріплення навколо ринкової території за ринками для проведення робіт з благоустрою", - сказав Крамаренко.

Також, за його словами, міська влада та керівництво ринків дійшли домовленості, що на кожному ринку формуватимуть певний запас продуктів соціальної групи харчування для використання в періоди підвищеного попиту та регулювання ціни на них.

Упродовж квітня кожен ринок прийме рішення про вступ до Асоціації, а у травні вже проведуть загальні збори, де буде обрано правління та визначено порядок роботи Асоціації.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ