Довгого ніхто не затримуватиме, а Черновецькому згадають смерть хлопця?



Фото з сайту oles.com.ua
Президент Віктор Янукович не дасть "добро" на порушення кримінальної справи проти  секретаря Київради Олеся Довгого.

Про це пише Сегодня з посиланням на близьких до Довгого депутатів.

Водночас у кулуарах Київради подейкують, що проти секретаря міськради можуть порушити кримінальну справу за бійку в залі Київради у 2006 році. Затримувати його навряд чи будуть, але можуть відсторонити від виконання обов'язків до закінчення слідства.

За цей час, відзначає видання, може змінитися формат Київради.

Допитати із приводу бійки п'ятирічної давнини можуть і мера Леоніда Черновецького.

До того ж проти міського голови може спливти й ще одна, старіша, справа. У 2003 році Черновецький, ще будучи народним депутатом, на смерть збив на трасі Київ-Обухів парубка.

Було встановлено, що загиблий переходив дорогу в неналежному місці й справу закрили.

"Він був народним депутатом і, швидше за все, подбав про те, щоб справа була акуратно закрита. А тепер її не менш акуратно відновлять", - сказав співрозмовник видання з Київради.

Як відомо, голову фракції блоку Черновецького Дениса Команицького зтаримали 8 квітня за розбій. Напад на адвоката Івана Гранцева в будинку БТІ стався ще у 2005 році. Комарницький разом із зятем мера В'ячеславом Супруненком нібито вдарив Гранцева й відібрав у нього портфель із документами. Причиною конфлікту стала боротьба за будинок на вулиці Артема (колишня книжкова фабрика).

Судовим рішенням Комарницького арештовано на два місяці. Однак адвокат депутата заявляє, що оскаржуватиме постанову про порушення кримінальної справи проти Комарницького.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ