Мерія просить столичні ринки не працювати 1 травня


Київська міська державна адміністрація рекомендує адміністраціям ринків "Троєщина", "Фермер" та трьом ринкам біля станції метро "Петрівка" ("Речовий", "Книжковий" і "Господарський") скасувати роботу в поминальний день 1 травня.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, повідомляють Українські новини.

"З метою запобігання аварійним ситуаціям і забезпечення безперебійної роботи пасажирського транспорту рекомендувати адміністраціям ринків скасувати 1 травня роботу ринків", йдеться в тексті документа.

Крім того, у цей день буде заборонено паркування автотранспорту на вулиці Електротехнічній та заїзд транспорту на вулицю Крайню, крім автобусів великої місткості та спецтранспорту.

КП "Київпастранс" доручено забезпечити організацію роботи необхідної кількості рухомого складу для перевезення пасажирів у поминальні дні до цвинтарів.

Також КП доручено для проїзду в автобусах комунальних транспортних підприємств, які будуть працювати в цей період в експрес-режимі, встановити тариф на проїзд у розмірі, установленому для міських автобусів загального користування у звичайному режимі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ