Адвокат Комарницького ще не бачив постанови про порушення кримінальної справи



Фото з сайту oles.com.ua
Слiдчi Генеральної прокуратури України поки що не надали адвокату лідера фракції Блоку Черновецького в Київраді Дениса Комарницького Андрію Федуру постанову про порушення кримінальної справи стосовно його підзахисного.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Постанову слiдчi менi ще не надали", - сказав Федур у понедiлок.

Адвокат також припустив, що такi дiї пов'язанi з тим, що кiлька рокiв тому кримiнальну справу стосовно Комарницького було закрито за підписом генпрокурора.

"Напевно, саме санкціями нинішнього генпрокурора з невiдомих причин цю справу відновлено", - сказав він.

Адвокат зазначив, що як тільки отримає зазначений документ, одразу вирiшуватиме питання про його оскарження.

Як відомо, 11 квітня перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмiн на брифiнгу у понедiлок повiдомив, що стосовно Комарницького порушено кримiнальну справу за пiдозрою у скоєннi розбiйного нападу. Рішенням суду депутата Київради арештовано на 2 місяці.

У 2008 році Кузьмiн порушив кримiнальну справу за фактом розбiйного нападу на одного з партнерiв юридичної компанiї "Корпоративнi технологiї" адвоката Iвана Гранцева, в якому брали участь зять мера В'ячеслав Супруненко та Дмитро Комарницький.

Напад стався 2 вересня 2005 року в примiщеннi Київського мiського бюро технiчної iнвентаризацiї.

Причиною конфлiкту нібито були майновi спори навколо полiграфiчного комбiнату "Книга", розташованого в Києвi на вулицi Артема.

Проте вiдразу пiсля порушення справи прокурор Олександр Медведько ухвалив рiшення про скасування кримiнальної справи стосовно Супруненка та Комарницького, i справу було переквалiфiковано у "фактову".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ