Присяжнюк пообіцяв допомогти талановитим школярам і залишив свій телефон


Депутатів та чиновників Київської області закріплять за талановитими молодими людьми, щоб вони допомагали молоді просуватися далі.

Про це під час нагородження переможців Всеукраїнських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України та кращих спортсменів Київщини заявив губернатор Анатолій Присяжнюк.

"Ми будемо підтримувати талановиту молодь. За дітьми будуть закріплені чиновники, депутати, які допоможуть їм просуватися далі та захищати інтереси Київської області. Сьогодні всі потребують фінансової підтримки, незалежно від того чи це спортсмен, чи це творчі колективи, чи це просто дитина-переможець олімпіади, яка захищає честь області", - зазначив Присяжнюк,я кого цитує прес-служба КОДА.

Він також повідомив, що Київська область має квоти у вищих навчальних закладах, які зобов'язана використовувати для талановитих і цілеспрямованих дітей.

Губернатор пообіцяв робити все можливе, аби допомагати та сприяти розвитку молодому поколінню та за інформацією УНІАН надиктував свій номер мобільного телефона, якщо хтось потребуватиме допомоги.

"У вас є батьки, вчителі, тренери, наставники, але вони не зажди в змозі допомогти, тому, якщо вам необхідна моя порада чи підтримка, не вагайтесь і телефонуйте", - сказав Присяжнюк.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ