Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4da31ed960a2c/
Українська правда
Київ

Попов знайшов дві компанії, готові інвестувати у ЖКГ

11.04.2011  18:31

Київська адміністрація розраховує на залучення інвестицій від компаній "Dominanta group holding" (Чеська Республіка) та ПрАТ "ДЕКС" (Україна).

Про це йшлося на зустрічі начальників столичних управлінь з представниками цих компаній.

У рамках зустрічі представникам бізнесу презентували основні напрямки та проекти, за якими київська міська влада планує залучати приватні інвестиції.

Серед них житлово-комунальна сфера (реконструкція Філіалу "Завод "Енергія", міських мереж, будівництво ТЕЦ на відновленому паливі, реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод тощо), транспортна сфера (будівництво нової лінії метрополітену, автодорожніх тунелів, мережі перехоплюючих паркінгів тощо) та інші.

"Особливу зацікавленість представники компаній виявили до проектів у житлово-комунальній сфері, висловили бажання та готовність до подальшої співпраці зі столичною владою у напрямку розвитку міської інфраструктури та пообіцяли направити детальні пропозиції щодо форм та умов участі у відповідних проектах", йдеться в повідомленні.

Довідка. Компанія "Dominanta group holding" спеціалізується на управлінні та будівництві об'єктів загального та спеціального призначення, включаючи об'єкти енергетики, паливно-енергетичного, промислового комплексу та житлово-комунального господарства.

ПрАТ "ДЕКС" - компанія, що працює в енергетичному секторі, виконуючи проектні, будівельні, монтажні роботи, реконструкцію, капітальні ремонти об'єктів енергетики.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.