Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4da310a842802/
Українська правда
Київ

Киянин просто у відділку порубав сокирою міліціонера

11.04.2011  17:31

Правоохоронці затримали 27-річного киянина, який наніс сокирою тілесні ушкодження патрульному Оболонського райуправління міліції.

Як повідомляє ГУ МВС у Києві, 11 квітня близько 13.00 до Оболонському РУ міліції, що на вул. Малиновського, 2-А, зайшов невідомий з пляшкою шампанського в руках та з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Не пояснивши мети свого візиту, чоловік почав кричати та висловлюватися нецензурною лайкою. Черговий з охорони адміністративної будівлі прапорщик міліції зробив візитеру зауваження та попросив його припинити порушувати громадський порядок і залишити приміщення.

При виході з райуправління в супроводі патрульного, молодик раптом дістав з-під одягу кухонну сокиру і намагався ударити нею правоохоронця по голові. Захищаючись від нападу, постовий отримав кілька рублених ран та переломів лівої руки.

34-річного інспектора патрульної служби з тілесними ушкодженнями доставлено до шпиталю МВС. 

Нападника затримано на місці події. Це киянин 1984 року народження, житель Оболонського району столиці. При поверхневому огляді його речей  правоохоронцями вилучено кухонну сокиру, залишки розбитої пляшки, паспорт та пенсійне посвідчення інваліда першої групи на його ім'я.

Наразі з'ясовуються обставини та мотиви скоєного, проводиться дослідча перевірка. Зібрані матеріали направили до районної прокурати для прийняття рішення.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.