Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4da30758b668e/
Українська правда
Київ

Міліція затримала хуліганів, які побили нігерійця в метро

11.04.2011  16:51

Працівники лінійного управління охорони Київського метрополітену по гарячих слідах затримали двох жителів Київщини, які прямо у вагоні метро побили нігерійця.

Як повідомляє прес-служба управління, зловмисники були у стані алкогольного сп'яніння.,тож зайшовши в метро стали чіплятися до нігерійця.

"Одному з товаришів не сподобався цей головний убір. Чоловік підійшов до хлопця та вдарив по ньому, а потім - і по обличчю власника. Згодом до дебошира приєднався і його товариш. Вони разом почали бити молодого чоловіка. На щастя, у сусідньому  вагоні їхав працівник Оболонського райуправління, який зустрів кривдників на зупинці", йдеться в повідомленні.

Хлопець, який розпочав бійку, втік, однак, згодом і його затримали.

Медики "швидкої", які приїхали надати допомогу нігерійцю, поставили діагноз: забої м'яких тканин обличчя та струс головного мозку.

Затримані визнали свою провину. Проти них порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу "Хуліганство", якою передбачено покаранні у вигляді обмеження волі строком до 5 років або  позбавлення волі до 4 років.

 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.