Бабусі, які повірили Черновецькому, втратили свої квартири



Фото kolllak.livejournal.com
Після ліквідації КП "Кращий дім" літнім людям, які повірили меру Леоніду Черновецькому, нікуди йти - квартири їхні передані приватним особам.

Про це пише Сегодня з посиланням на "улюблених бабусь мера".

Так, 80-річна Поліна Чернухіна мала на Подолі однокімнатну квартиру, але почувши рекламу "Кращого дому" про ікру й ананаси щодня, вона захотіла переїхати туди.

За словами знайомої пенсіонерки, Раїси Анатоліївни, "Кращий дім" уклав з Чернухіною договір про довічне забезпечення приватною особою Романом З. в обмін на квартиру. За договором, він повинен був перераховувати "Кращому дому" 3,5 тисячі гривень за утримання жінки.

Однак, після того, як КП ліквідували, Чернухіна захотіла повернутися додому, однак з'ясувалося, що в своїй квартирі вона вже ніхто.

За інформацією видання, опікун платить їй зараз 1000 гривень щомісяця та оплачує компослуги, але Чернухіна нічого не може зробити з квартирою без його відома. А щоб повернути квартиру, вона повинна повернути опікунові всі гроші, які він на неї витратив. Хоча він їх одержував від оренди її ж квартири.

За словами Раїси Анатоліївни, на забезпеченні в Романа З. і інший постоялець "Кращого дому" Альберт Новіков. Жінка додала, що Роман "працює десь у мерії".

Сам же опікун каже, що жодного стосунку до влади не має, а свої зобов'язання щодо старих виконує.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ