Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4da2c1eb933a5/
Українська правда
Київ

Висотні роботи в "Борисполі" призупинили через сильний вітер

11.04.2011  11:55

У зв'язку зі штормовим попередженням 8 квітня об 11.00 на будівельному майданчику  терміналу "D" аеропорту "Бориспіль" було призупинено висотні роботи.

За даними синоптиків, з 8 по 11 квітня  пориви вітру в Київській області сягали  15-20 м/с.

Як повідомили у прес-службі аеропорту, до стабілізації погодних умов будуть активізовані оздоблювальні роботи всередині терміналів.

Станом на 8 квітня на будівництві терміналу "D" "Борисполя" виконано 50% будівельно-монтажних робіт та 95 % проектних робіт.

"Зокрема, завершуються роботи з монтажу покрівлі, влаштування перегородок, монтажу внутрішніх інженерних мереж. На будівництві тривають роботи зі встановлення металевих конструкцій пасажирських посадкових трапів. Уже розпочато роботи зі встановлення сортувальника багажу. У північній частині пасажирської галереї розпочато роботи з монтажу систем обігріву "тепла підлога", йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім того, продовжуються роботи на ділянках будівництва автодороги та автомобільного шляхопроводу, будівництво перону та руліжних доріжок сполучення з льотної зони №1.

Як відомо, термінальний комплекс "D" у "Борисполі" матиме площу 110 тисяч кв.м, і після завершення робіт стане найбільшим в порту. Новий аеровокзал спеціалізуватиметься виключно на міжнародних рейсах.  

Проектна потужність терміналу "D" сягатиме 9 мільйонів пасажирів на рік (3 тисячі пасажирів на годину на виліт і стільки ж на прибуття).

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.