Кличко: Навести лад у столиці можуть лише чесні вибори


Відмовивши киянам у проведенні дострокових виборів у столиці, Верховна Рада фактично стала на бік тих, хто грабував місто упродовж останніх років.

Про заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії.

На думку політика, депутати Верховної Ради не підтримали рішення про призначення дострокових виборів у столиці, бо керувалися виключно партійними інтересами, ігноруючи думку громади.

"Більшість парламентарів байдужі до долі столиці, пограбованої молодою командою. Цікаво, що ще треба накоїти Черновецькому, і які ще факти зловживань треба надати, аби розкрадачів столичної землі і майна відправили у відставку? Чому український парламент дозволяє собі відверто ігнорувати думку 86% киян, котрі вимагають відставки Черновецького?", - сказав Кличко.

Він також зазначив, що позиція партії УДАР є незмінною: нинішній склад Київради та чинний мер столиці мають піти у відставку.

"На совісті цих людей - численні зловживання владою та підтримка злочинних рішень молодої команди. Покласти край усьому цьому і навести лад в столиці можуть лише чесні вибори. Вирішувати долю Києва повинна не влада, не політикани, а самі кияни", - упевнений політик.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ