У неділю Хрещатик перетвориться на поліклініку


У рамках Всесвітнього дня здоров'я 10 квітня з 12.00 до 15.00 перед будівлею Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, 36 відбудеться інформаційно-оздоровча акція "День здоров'я в Києві".

Під час акції кияни та гості столиці зможуть проконсультуватись щодо стану свого здоров'я з різними фахівцями: ендокринологом, офтальмологом, стоматологом, синологом, дієтологом, невропатологом та іншими лікарями, повідомляє прес-служба КМДА.

Мешканці також матимуть змогу отримати консультації стосовно можливостей оздоровлення, відмови від тютюнокуріння, схуднення, профілактики цукрового діабету, соціально небезпечних хвороб, вірусного гепатиту, захворювань горла. Протягом акції громадян ознайомлюватимуть з роботою сімейних лікарів, клінік, свої поради безкоштовно надаватимуть досвідчені психологи.

Також учасники акції матимуть змогу виміряти артеріальний тиск, пройти тестування на ВІЛ-інфікованість, тест на остеопороз, визначити свій біологічний вік. У всіх охочих буде можливість ознайомитися з процедурою виміру алкоголю в крові, а також навчитись надавати першу невідкладну допомогу.

Крім того, у цей день на Хрещатику киянам буде запропонована участь у показових уроках гімнастики та спортивно-оздоровчої ходьби, різноманітних конкурсах та розвагах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ