На автобусній зупинці знайшли вбиту жінку


У четвер близько 7 ранку на зупинці громадського транспорту у Протасовому Яру знайшли мертву жінку.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи, які встановили, що смерть жінки настала від закритої черепно-мозкової травми, внаслідок удару в підборіддя, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.

Жінка мала чисті шкарпетки, а її взуття лежало за 10-15 метрів від зупинки, тож у правоохоронців виникла підозра, що її принесли на зупинку, напевне, вже без свідомості.

Слідчий відділ райуправління порушив кримінальну справу за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини.

Невдовзі працівники карного розшуку затримали 37-річного чоловіка, раніше судимого за крадіжки та шахрайства, який вчинив цей злочин.

За його словами, він познайомилися з жінкою напередодні на залізничному вокзалі. І пара відразу поїхала до одного з приватних будинків на Батиєвій горі.

Після надмірно випитого спиртного, надумали перейти до любовних утіх, однак пропозиція жінки розлютила чоловіка. Не тямлячи себе, він ударив гостю.

Коли чоловік помітив, що нова знайома втрачає свідомість, то замість викликати "швидку", ще живу жінку виніс на вулицю, поклав на лавку на зупинці, поруч залишив її речі.

За даними міліції, 36-річна загибла полюбляла алкоголь та втіхи з чоловіками, про що розповідала у своєму щоденнику.

Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває слідство.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ