Чоловіка, який напав з гранатою на обмінник, затримали


Міліція затримала чоловіка, який 6 квітня вранці скоїв розбійний напад на пункт обміну валют по вулиці Шота Руставеллі із застосуванням гранати.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Головне управління МВС в Києві.

Як з'ясувалося, невідомий чоловік у камуфляжній формі, масці, з предметом, схожим на автомат, увірвався до обмінного пункту, в якому проводився ремонт.

У момент нападу в приміщенні знаходилися чоловік і жінка, від яких нападник почав вимагати гроші, яких, до речі, в обміннику не було.

"Зрозумівши, що грошей він не отримає, нападник кинув гранату, яка не розірвалася, і втік на автомобілі Деу-Ланос, зачепивши при цьому два автомобілі, які були припарковані неподалік обмінника", - сказали в столичній міліції.

Завдяки плану "Перехоплення" міліція знайшла автомобіль нападника у Печерському районі на вулиці Федорова. У салоні транспортного засобу міліціонери виявили автомат, який направили на експертизу.

Самого підозрюваного затримали приблизно об 11.00 на проспекті Миру у Дніпровському районі Києва.

Попередньо встановлено, що 37-річний чоловік раніше не судимий, одружений, має доньку. Наразі його доставлено до Печерського райуправління Києва для проведення слідчих дій.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ