Нова "еліта-центр" у Києві: 600 сімей без даху над головою



Фото Сегодня
Ошукані інвестори із вулиці Сім'ї Сосніних у столиці уже четвертий рік на барикадах - люди вклали гроші в будівництво ще 6 років тому, але заселитися не можуть і досі.

Про це повідомляє телеканал Сіті.

Так, інвестор Віра Давиденко продала свою квартиру в хрущовці, щоб купити нову на Борщагівці - усі кошти, які мала родина, вклали в нове житло, а нині мусять поневірятися по родичах.

"Ми вклали кошти, мріяли про те, як будемо меблі розставляти. Але будівництво зупинилося. Ми нині живемо з батьками, син спить з нами на розкладачці в одній кімнаті", - плаче жінка.

Фірма, яка взялася зводити висотку, збанкрутіла, а квартири вже кілька разів заставляли в банках.

Тим часом 600 родин, які так і не стали сусідами, перезнайомилися родин з одним на мітингах. За 4 роки вони вже зверталися до всіх чиновників і правоохоронних органів. Останнім часом оббивають пороги Адміністрації президента, але результату нема.

"Востаннє, десь в липні минулого року виходив до нас представник юридичної служби і сказав, що до 17 липня по нашій проблемі питання буде вирішене", - сказав один з інвесторів Сергій Тарнавський.

Проблема з будівництвом вулиці Сім'ї Сосніних не єдина у столиці. Сьогодні тисячі киян є власниками віртуальних квартир - у місті заморожено роботи на понад 20 об'єктах.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ