Метрополітен прожене стихійних торговців



Фото news.pushkino.tv
КП "Київський метрополітен" активізує роботу з упорядкування торгівлі на своїй території - зокрема планується позбутися стихійних торговців та незаконної реклами.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби метро.

"Метрополітен налаштований рішуче у подоланні такого ганебного явища як стихійна торгівля та несанкціонована реклама. Станції столичного метро повинні бути окрасою столиці великої європейської держави", йдеться в повідомленні.

З цією метою керівництво метрополітену створило штаб з ліквідації стихійної торгівлі, що діятиме спільно з районними та центральними правоохоронними органами.

У метро також наголосили, що дозволені торгівельні точки будуть об'єктами постійної пильної уваги на предмет дотримання ними умов договору, в т.ч. буде перевірятися асортимент наявних для продажу товарів, утримування площі в належному санітарному стані тощо.

Як відомо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявляв, що міська влада до кінця року прибере усіх торговців, які заважають вільному проходу в метро, біля метро та біля зупинок  громадського транспорту.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ