Довгого викликали на килим до президента?


Після бурхливих з'ясувань стосунків у залі Київради 31 березня, 4 квітня секретаря міськради Олеся Довгого запросили на Банкову, на килим.

Про це пише Сегодня з посиланням на джерела.

Подейкують, що мова йшла про "жорсткий" варіант розвитку подій.

"Довгий так і не зрозумів, що озвучені цифри корупції стосуються і його особисто. Адже він причетний до роздачі землі, він ставив ці питання на голосування. Точно так як і депутати його Блоку, які забрали у міста "Київміськбуд",- сказав співрозмовник виданням.

Водночас, відзначає газета, сам секретар Київради у понеділок був у гарному настрої, а розмови про зустріч на Банковій назвав чутками.

"Я весь день провів у Київраді на різних зустрічах з головами фракцій. Ми говорили про те, що не потрібно створювати нову більшість, оскільки 2/3 депутатів і так уже більше року підтримують Олександра Павловича. Говорили так само про непрофесіоналізм деяких заступників", - сказав Довгий.

Він висловив переконання, що в голови КМДА Олександра Попова на сесії міськради вийшов не звіт, а "обвинувальна промова".

"Ми готові списати це на недопрацювання помічників. Думаю, комусь вигідно спровокувати мене на конфлікт із Київською адміністрацією, але я, навпаки, настроєний на конструктив", - сказав Довгий.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ