Пансіонат для ветеранів реорганізували у психоневрологічний


Пансіонат для ветеранів війни та праці реорганізують у Київський психоневрологічний інтернат.

За таке рішення на сесії Київради 31 березня проголосували 93.

Згідно з тексом документу, передбачається реорганізувати пансіонат та підпорядкувати його Головному управлінню праці та соцізахисту населення КМДА.

Рішення має на меті розширити мережі інтернат них закладів для осіб з психоневрологічними захворюваннями, які потребують стороннього догляду і медзабезпечення.

Мешканців інтернату будуть забезпечувати житлом, одягом, взуттям, постільною білизною, м'яким і твердим інвентарем, столовим посудом, 4-разовим харчуванням, цілодобовим медобслуговуванням, слуховими апаратами, окулярами, протезами тощо.

До інтернату прийматимуться психічно хворі особи, які досягли пенсійного віку, та інваліди 1 і 2 груп з психоневрологічними захворюваннями, старші 18 років, які за станом здоров`я потребують стороннього догляду  та меддопомоги.

Приймання до інтернату буде здійснюватися за путівкою, виданої Головним управлінням праці та соцізахисту населення. У першочерговому порядку до інтернату прийматимуть психічно хворих, які мають особливі заслуги пере Україною, інвалідів, учасників війни, постраждалих від аварії на ЧАЕС.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ