Комарницький: нам нічого боятися


Голова фракції "Блоку Черновецького" у Київраді Денис Комарницький заявляє, що його блоку нічого боятися перевірок нової влади і обіцянок притягнути до відповідальності всіх, хто причетний до незаконного відчуження землі та нерухомості у столиці.

Про це він сказав в інтерв'ю ЛігаБізнесінформ, відповідаючи на відповідне запитання.

"Звичайно нема (чого боятися). Ми абсолютно спокійні. Нова адміністрація почала роботу з критики минулої влади. Але пройшов серйозний період часу - більше восьми місяців роботи команди Попова у столиці. Потрібно показувати результати вже своєї роботи", - сказав депутат.

Саме тому, за його словами, Київрада і організувала заслуховування звіту голови КМДА.  

Комарницький також додав, що обвинувачення, які сьогодні висунуті депутатам Блоку Черновецького Анатолію Чубу та Олексію Євлаху, який нібито ініціював розгляд "потрібних" земельних питань, "носять більше політичний характер".

"Я думаю, що коли був призначений новий склад адміністрації, їм здалося, що колишнє керівництво потрібно максимально відсунути від керування містом. І в цей момент були використані всі можливі ресурси. Цей механізм був використаний для зміцнення позицій нової адміністрації. Хоча я вважаю, що для дійсно ефективного керування містом, потрібно було дійсно консолідувати владу, а не провокувати конфронтацію", - сказав депутат.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ