Попов хоче мати депутатську більшість у Київраді


Голова КМДА Олександр Попов має намір найближчим часом створити більшість у Київраді.

Про це він сказав на прес-конференції у четвер.

"Я переконай, що ми найближчим часом сформуємо більшість. Але більшість щодо конкретних перспектив, які окреслені й абсолютно прозорі. Їх чекають в Києві, і ми готові їх забезпечити", - сказав Попов.

Він уточнив, що подальша робота Київради має бути сконцентрована на тому, щоб повернути у власність міста і землі та активи, які буди продані за безцінь чи приватизовані за часів попереднього керівництва.

"Безумовно, ми хотіли б, щоб сьогодні Київрада подумала про те, як вона могла би в подальшому прийняти участь у поверненні втрачених активів і забезпеченні інтенсивного розвитку столиці. Ми сьогодні маємо таку можливість при підтримці керівника держави й уряду, і маємо самі політичну волю щодо цього", - додав він.

Водночас, за словами Попова. При нинішньому розподілі сил в Київраді повернення місту свіх активів не можливе.

"Я не думаю, що наші пропозиції про повернення тих чи інших ділянок, активів знайдуть підтримку при нинішньому розкладі ситуації у міській раді. Тому якщо депутати дійсно захочуть цього, ми можемо об'єднатися і провести таку роботу. Більшість яка буде сформована, визначить, хто буде далі і як працювати, якщо ми будемо мати той розвиток, на який ми сьогодні розраховуємо", - сказав голова КМДА.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ