У Києві горів гуртожиток КУБА


30 березня, сталася пожежа у гуртожитку №6 Київського національного університету будівництва та архітектури по вулиці Кривоноса, 4 у Солом'янському районі столиці. Про це сказано в повідомленні прес-служби київського управління МНС.

Інформація про пожежу в 9-поверховому гуртожитку надійшла до МНС о 19:37. На місце події виїхали рятувальні підрозділи з найближчих пожежних частин. Пожежа почалася в одній з кімнат на другому поверсі гуртожитку, у результаті чого виникла і стала поширюватися на верхні поверхи сильна задимленість, повідомляють Українські новини.

30 студентів було виведено через евакуаційні виходи з 3 по 9 поверхи. Ще 5 студентам пожежники допомогли спуститися пожежними сходами з другого поверху. Ніхто з людей не постраждав.

О 20:45 пожежу ліквідували. У результаті пожежі згоріла кімната, де був осередок загоряння, особисті речі, закопчені стіни і стеля коридору на другому поверсі.

За попередньою інформацією, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем одного з жителів гуртожитку.

Інтернет-видання "Профі-ньюз" додало, що осередок пожежі був у кімнаті студента з Ірану, розташованій на другому поверсі гуртожитку. Молодий хлопець встиг вибігти з палаючої кімнати.

Нагадаємо, на початку лютого сталася пожежа на території спорткомплексу Національного педагогічного університету імені Драгоманова. Потерпілих у результаті інциденту не було.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ