Команда Черновецького не хоче віддавати майно



Фото Укрінформу

Співголова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київській міській раді Денис Комарницький вважає недоцільним повертати відчужене майно в комунальну власність Києва.

Про це він сказав у ході свого виступу на сесії, повідомляють Українські новини.

Таку думку Комарницький висловив, коментуючи виступ голови Київміськдержадміністрації Олександра Попова про необхідність повернення майна Києва, відчуженого з комунальної власності, і про те, скільки коштів бюджету було втрачено через таке відчуження.

"Це не зовсім правильна позиція керівництва міста про те, що якщо не буде повернення визначених активів, то в Києва немає можливості для інтенсивного розвитку. Ця позиція не зовсім правильна. Це неправильно - позиція усе повернути. У нас є інші проблеми, такі як колосальні вилучення з міського бюджету, підвищення тарифів", - сказав Комарницький.

У свою чергу Попов заявив, що коли говорив про активи міста, які необхідно повернути, то в першу чергу мав на увазі саме Комарницького.

"Коли я говорив про можливості повернення активів, я насамперед мав на увазі Вас, і я Вас прошу дуже серйозно подумати над цією темою, прийти і запропонувати варіанти рішення цієї проблеми. Тому що, звичайно, робота через правоохоронні органи - це дуже кропіткий процес, і мені дуже не хотілося б, щоб він затягся. І я маю на увазі не тільки Вас, я маю на увазі і тих людях, яких Ви представляєте", - сказав Попов.

У свою чергу Комарницький обурився тим, що голова міськадміністрації перейшов на особистості, а також висловив думку про те, що нинішньому керівництву міськадміністрації байдужна соціальна політика міста.

31 березня, Попов заявив про незаконне відчуження командою Черновецкого 3,5 тис. га землі на суму близько 75 млрд грн, а також безлічі нерухомості, що, в основному, по дешевці скупила компанія зятя Черновецкого В'ячеслава Супруненко.

Також Попов зажадав звільнити керівництво Київради.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ