Присяжнюк похвалив Партію регіонів: бюджет Київщини зріс на 56%


Голова Київської обласної державної адміністрації, перший заступник керівника Київської обласної організації Партії регіонів Анатолій Присяжнюк заявляє, що упродовж року політична сила, яку він представляє, вивела Київщину із аутсайдерів у десятку найкращих регіонів України.

Про це він заявив у своєму виступі на засіданні 18-ї конференції Київської обласної організації ПР 28 березня, повідомляє УНІАН.

За словами губернатора, представники Партії регіонів, які сьогодні входять до органів місцевої влади різних рівнів на Київщині, довели спроможність ефективно працювати заради підвищення добробуту людей.

Так, відзначив Присяжнюк, за рік обсяги промислового виробництва в регіоні зросли на 8%. Також збільшилися обсяги валової продукції сільського господарства, відновилося житлове будівництво, а також будівництво об'єктів соціальної сфери.

"Цього року буде реалізовано щонайменше 10 інвестиційних проектів на загальну суму близько 1 мільярда доларів. Це дасть змогу створити більше 20 тисяч робочих місць", - вкотре нагадав губернатор.

"За рік, що минув, було видано 100 тисяч держактів на право власності на земельні ділянки", - додав він.

Присяжнюк зазначив, що на Київщині надходження до бюджетів усіх рівнів зросли на 56%, що становить майже 6 мільярдів гривень.

Водночас, за його словами, "сьогодні ми можемо наводити суттєві цифри щодо соціально-економічного розвитку".

"Але, на жаль, практично люди їх не відчувають. Якщо казна держави і області були повністю спустошені за попередні роки, то про що можна говорити? І тому суттєвого покращення життя мешканців області ще не досягнуто", - сказав Присяжнюк.

Він зазначив, що поки складно суттєво підвищити пенсії та зарплати вчителям, лікарям, також не може задовольняти нинішній стан охорони здоров'я.

"Але результати нашої роботи полягають у тому, що люди повірили нам. Вислуховуємо кожного, намагаємося вирішити проблеми людей", - наголосив перший заступник голови Київської обласної організації Партії регіонів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ