У Києві відтворять політ Гагаріна в космос



Фото gizmodo.ru
У столичному арт-центрі "Мистецький Арсенал" 12 квітня о 10.55 відбудеться перформанс "Гагарін-Лаунж 10.8", присвячений 50-річчю з дня першого польоту людини в космос.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службі арт-центра.

На виставкових майданчиках проекту "Космічна Одісея" група німецьких художників "Rochus Aust/Re-Load Futura" реконструює 108 хвилин легендарного польоту Гагаріна у відкритий космос.

Візуальний концерт "Гагарін-Лаунж 10.8" збіжиться за часом з історичною подією 50-літньої давнини, коли космічний корабель "Схід-1" пройшов відстань у 41 тисячу км навколо земної орбіти.

Учасники групи "Rochus Aust/Re-Load Futura" в "Мистецьком Арсеналі" обіцяють відтворити "ефект перебування усередині тіла космонавта". Кількість місць на "космічному кораблі" обмежена - 128, тому попередня реєстрація обов'язкова.

Як відомо, з 6 по 28 квітня на території "Мистецького Арсеналу" відбудеться Тиждень сучасного мистецтва "Космічна Одісея 2011".

У програмі: художня виставка робіт більше 100 сучасних українських і закордонних художників, експозиція космічних артефактів, окрема кінопрограма, художній і науково-популярний лекторій, дитяча програма й зустрічі з легендарними творчими особистостями.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ