На "Олімпійському" встановлять 9-тонні відеотабло


Для НСК "Олімпійський" виготовлять відеотабло, які стануть одними з найбільших на стадіонах Європи.

Про це повідомляє офіційний сайт Національного спорткомплексу.

"Під час матчів та спортивних змагань на двох кольорових відеопанелях "Олімпійського" гості стадіону зможуть стежити за рахунком, переглядати повтори гострих моментів гри, отримувати інформацію про гравців та склади команд", йдеться в повідомленні.

Кольорові світлодіодні відеотабло німецького виробництва розміщуватимуться на даху за футбольними воротами, що забезпечить гарну оглядовість панелей з усіх куточків глядацьких трибун.

Обидві панелі, площею 103,36 м2 будуть найбільшими відеопанелями, встановленими на стадіонах України, та одними з найбільших у Європі. Максимальна вага кожного табло разом з монтажною конструкцією становитиме 9,5 тонн.

Крім того, за даними сайту, наразі на стадіоні облаштовують VIP-ложі, кожну з яких буде оснащено сучасними меблями та обладнанням, зокрема, для проведення презентацій та конференцій.

Наразі у VIP-ложах, як і в решті приміщень стадіону, тривають оздоблювальні роботи, прокладаються інженерні мережі, в середині кожної ложі монтуються гіпсокартонні перегородки.

Після реконструкції 38 лож площею від 28 до 83 м2 зможуть прийняти від 10 до 20 гостей кожна. Ще одна президентська ложа площею 171 м2 розрахована на 76 місць.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ