Кияни покажуть Януковичу незаконні забудови



Фото надане активістами
У понеділок, вівторок та середу з 13.00 до 14.00 поблизу будівництва над метро "Театральна" пройде акція "Покажи президенту незаконну забудову".

Активісти громадської ініціативи "Збережи старий Київ", громадської служби "Свідомо" та громадської ініціативи "Кияни проти руйнації Києва" готують фотовиставку та збирають підписи киян та гостей столиці проти незаконної забудови історичного центру міста.

Виставку фотографій громадян, які нагадують президенту Віктору Януковичу про незаконну забудову Києва, проведуть просто неба перед КМДА та Секретаріатом президента.

Активісти нагадують, що 17 березня на засіданні Громадської гуманітарної ради глава держави закликав громадськість повідомляти його про всі випадки незаконного будівництва.

"Після цього, голова КМДА Олександр Попов повідомив ЗМІ, що президент заборонив будівництво над метро "Театральна". Проте будівельні роботи на Театральній не зупинилися ні на хвилину. Так само вони тривають і в буферній зоні Софії на Гончара 17-23, і на Пирогова, 2/37", - наголошують активісти.

Вони запрошують усіх охочих взяти участь у фотосесії і проінформувати Януковича про незаконну забудову столиці.

Фотосесія проходитиме з боку Інституту краси, за адресою Б.Хмельницького 9-А, у понеділок, вівторок та середу, з 13.00 до 14.00.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ