Британська компанія збудує торговий центр Fashion Outlet під Києвом



Фото msk.mosreg.ru

Компанiя Rioja Developments (Великобританiя) планує побудувати пiд Києвом перший в Українi центр Fashion Outlet, який буде розташований в 30 км вiд центру мiста бiля Житомирської траси.

Про це повiдомляє "Iнтерфакс-Україна" з посиланням на компанiю DTZ, яка виступає ексклюзивним локальним агентом зi здання в оренду площ у цьому об'єктi.

Планується, що центр будуватимуть у кiлька черг i загальна його орендна площа становитиме 30 тисяч кв. м. Проект передбачає також наявнiсть паркiнгу на 2300 машиномiсць.

У компанiї DTZ не уточнюють термiнiв початку будiвництва об'єкта та обсяг iнвестицiй у реалiзацiю проекту, однак інформаційне агенство відзначає, що здати центр планують у IV кварталі  2012 пiд Києвом.

Згiдно з офiцiйним сайтом компанiї Rioja Developments, зокрема, площа першої черги центру становитиме 12,5 тисячі кв. м, другої - 10 тисяч кв. м, третьої - 6 тисяч кв. м.

За даними Rioja Developments, загальна площа дiлянки пiд забудову становить 55 га, зокрема 15,5 га передбаченi для реалiзацiї першої черги об'єкта.

Rioja Developments створена понад 10 рокiв тому, працює на ринку торгової нерухомостi Великобританiї та Європи, зокрема, компанiя розвиває проекти в Нiмеччинi, Францiї, Фiнляндiї, Угорщини та Словаччини.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ