Мiст Кирпи вiдкриють для руху 31 березня?



Фото з сайту "Укрзалізниці"

Дарницький мостовий перехiд через Днiпро в Києвi повнiстю вiдкриють для руху 31 березня.

Про це повiдомляє "Iнтерфакс-Україна" з посиланням на iнформоване джерело.

За словами спiврозмовника агентства, цього дня планується здати в експлуатацiю автомобiльний перехiд iз правого берега на лiвий.

Прес-служба Мiнiстерства iнфраструктури та ДТГО "Пiвденно-Захiдна залiзниця", що є замовником будiвництва, поки що не коментують цю iнформацiю.

Як вiдомо, автомобiльний рух Дарницьким мостом з лiвого берега на правий вiдкрили в груднi 2010 року. Регулярне курсування потягiв на цьому об'єктi розпочалось у вереснi того ж року.

Водночас на початку березня мостобудівники відмовлялися продовжувати будівництво моста, оскільки їм упродовж більш, ніж трьох місяців не платили зарплату.

Однак після виходу сюжетів в ефір та появи новин про цю проблему, прем'єр Микола Азаров зустрівся з мостобудівниками і пообіцяв погасити заборгованість по зарплаті.

Як відомо, вiдкриття автомобiльного проїзду є третьою чергою будiвництва моста Кирпи. Загальна протяжнiсть автомобiльного проїзду становить 2387 м.

Пiд час будiвництва споруджено 106 мостових опор, 13,6 тисячі тонн металоконструкцiй, 31,2 тисячі кв. м асфальтового покриття, 2,2 тисячі м перил, 4,4 тисячі м бар'єрних загорож.

В'їхати на мiст можна з вулиць Здолбунiвської, Сортувальної, Березнякiвської, Шумського.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ