Підозрюваного у вбивстві Зубкова "підставили"?


Правозахисник-журналіст Володимир Широченко вважає, що підозрюваного у вбивстві судді Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова "підставили".

Про це повідомляє УНІАН.

Правозахисник висловив упевненість, що затриманий у справі про вбивство, про якого заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, - це Дмитро Павличенко, який раніше звертався до президента Віктора Януковича з проханням втрутитися в ситуацію з "незаконним руйнуванням квартири його сім`ї й конфіскацією майна" через рішення, винесене Зубковим.

Широченко, який також брав участь у цьому конфлікті на стороні Павличенка, повідомив, що зустрічався з ним у вівторок, 22 березня.

"Він був схвильований. Я порадив йому не відключати телефон, щоб уникнути можливого силового затримання, тому що стосовно Зубкова будуть допитані всі, хто був причетний до його справ", - зазначив правозахисник, наголосивши, що затриманий не міг убити суддю.

"Його батька вчора допитували в київському УБОЗі, а також його дружину разом із шестирічною дитиною. Я вважаю, що він, якщо не підставлений, то потрапив під гарячу руку. Адже він офіційно виступав проти Зубкова. І нормальна людина, з нормальним психічним здоров`ям, просто не може скоїти такий злочин ", - заявив правозахисник.

На його думку, "найімовірніше, у Зубкова були якісь серйозні проблеми, і хтось під Павличенка, який виступав відкрито, під нього "підіграв".

"А те, що сказали, що нібито знайдено патрони, то зрозуміло, як це робиться...", - зазначив правозахисник.

Як відомо, Зубкова знайшли мертвим ввечері 21 березня біля ліфта на сьомому поверсі елітного 25-поверхового будинку на вул. Голосіївській, 13, де мешкав суддя.

24 березня міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив про затримання людини, підозрюваної у вбивстві Зубкова.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ