"Бориспіль" відкриє безпересадкові рейси до Токіо та Коломбо


У літню навігацію в аеропорту "Бориспіль" здійснюватимуть регулярні рейси 8 нових авіакомпаній та буде відкрито понад 20 нових напрямків.

Про це повідомили у прес-службі аеропорту.

Зокрема, у березні буде відкрито рейси авіакомпанії "Wind Jet" (до Ріміні), "Донавіа" (до Ростова-на-Дону), з квітня - "Yamal airlines" (до Тюмені), "Urga" (до  Кривого Рога),  з травня - "Ural airlines" (до Єкатеринбурга), з червня - "Pegasus Airlines" (до Сабіхи), "Yakutia Air" (до Краснодара), з вересня - лоу-кост авіакомпанія "Fly Dubai" (до  Дубая).

Також з аеропорту "Бориспіль" буде відновлено рейси авіакомпаній "Azerbaijan Airlines" (з березня, до Баку) та "Delta Airlines" (з червня, до Нью-Йорка). 

Нові рейси запропонують авіакомпанії "Nouvelair Tunisie" (до Монастира, Енфідхи), "Air Baltic" (до Риги та Вільнюса), "ДТК Росія" (до Санкт-Петербурга), "Turkmenistan Airlines" (до Ашгабада), "Astra airlines" (до Салоніків).

Буде збільшено частоту польотів авіакомпаній "Air Arabia" (до Шарджи), "UTair" (до Сургута), "Georgian Airways" (до Тбілісі та Батумі).

Водночас авіакомпанія "АероСвіт" у квітні-червні відкриє рейси до Карлових Вар, Новосибірська, Краснодара, Актау, Костаная, Штутгарта і Дамаска, у липні й у жовтні - прямі безпосадкові рейси до Токіо та Коломбо, влітку до Копенгагена, Єревана, Мінська, Ташкента, Кракова і Лондона.

Авіакомпанія "МАУ" поєднає Київ із Самарою, Астаною, Дніпропетровськом та відкриє нові рейси до Абу-Дабі, Коломбо, Барселони.

Упродовж 2010 року з аеропорту "Бориспіль" 44 іноземних та 9 українських авіакомпаній виконували регулярні пасажирські рейси на 97 маршрутах, з них -  85 міжнародних та 12 українських.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ