Екс-заступники Черновецького займаються дітьми і будують дачі



Екс-заступники Черновецького - Віталій Журавський та Ірена Кільчицька під час візиту до зоопраку у 2009 році. Фото з сайту КМДА
24 березня минає рівно рік з того дня, як у будівлі на Київській адміністрації пройшли масштабні звільнення. Тоді своїх крісел позбулися відразу 10 з 16 заступників мера.

Сьогодні колишні перші особи столиці не сумують - приділяють більше часу дітям, займаються домашними справами - але полишати політику назавжди не збираються, пише "Комсомольська правда".

Так, екс-гроза базарів і лікарень Ірена Кільчицька після того, як пішла з мерії, серйозно змінила своє життя.

Тепер, за інформацією видання, вона кожну вільну хвилину намагається проводити з дітьми - 4-річною Монікою і 2-річним Марком.

"Раніше я увесь час працювала. І не йшла в декретну відпустку, хоча могла б дотепер у ній перебувати. Зараз у мене є можливість присвячувати дітям максимум часу. Я пишаюся тим, що цього року поставила на лижі дворічного сина Марка, як у свій час - дочку Моніку", - похвалилася екс-заступник Леоніда Черновецького.

До речі, свого повернення в політику Кільчицька не виключає - каже, що в неї протсо грандіозні плани в цій сфері.

Досить довго працював в мерії екс-заступник голови КМДА Ігор Добруцький. До останнього часу він працював радником Черновецького, але 3 тижня тому написав заяву про звільнення.

"Я дійсно звільнився з мерії, але залишив за собою багато питань, що стосуються важливих сфер життя міста. Наприклад, працюю в журі архітектурного конкурсу з благоустрою Києва до Євро-2012, крім того, веду проект облаштування Пейзажної алеї", - сказав екс-чиновник.

Тепер він має більше часу на синів і будівництво дачі.

"Моєму молодшому синові всього 13 років, і я дуже радий, що можу зараз приділяти йому достатньо уваги. Крім того, з'явився час, щоб допомагати батькам, і ще для того, щоб займатися по-справжньому улюбленою справою - будувати дачу. Я дуже люблю садівництво", - сказав Добруцткий.

Однак він, як і Кільчицька, йти з політики не збирається.

"У будь-якому разі я маю намір балотуватися на виборах до Київради. Я просто не можу не використовувати досвід, що прийшов до мене з величезною практичною роботою в місті", - сказав Добруцький.

Тим часом наймолодший заступник Черновецького Денис Басс зник загадковим чином.

Ходили чутки про те, що у зв'язку з арештами кількох начальників управлінь міськадміністрації, він виїхав закордон.

Також, за чутками, після того, як залишив мерію, Бас встиг одружитися з "Міс Україна" Ксенією Кузьменко і стати батьком.

Водночас чимало працівників столичної мерії змогли знати нову роботу і залишитися при владі.

Так, один з заступників Черновецького, Євгеній Червоненко, який під час служби в мерії займався питаннями підготовки міста до Євро-2012, став начальником департаменту авіації МНС України.

Часу на дозвілля в Червоненка тепер майже не залишається, однак для улюблених видів спорту він завжди знаходить кілька годин.  

"Катаюся я лише по вихідних. Про участь у перегонах не може бути й мови - занадто мало тренувань. Ще дуже люблю гірські лижі - при нагоді виїжджаю й катаюся по льодовиках", - сказав чиновник.

Віталій Журавський, який курував у мерії питання освіти й культури, тепер обіймає посаду радника президента з гуманітарних питань.

А колишній заступник Черновецького Віктор Сівець, як і Анатолій Голубченко, зумів залишитися в команді голови КМДА Олександра Попова.

Нині Сівець очолив Державне агентство лісових ресурсів.

"Роботи багато - незабаром починається висадження нових лісів, потім пожежонебезпечний період. Але, звичайно ж, я з інтересом слідкую за політичним життям Києва. Продовжую жити й працювати в столиці, тому все, що тут відбувається, для мене близьке й актуальне", -с казав він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ